Öğrenci Kayıt

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı İlkokul ve Ortaokul Kayıt Bilgileri

İlkokul ve Ortaokullarımız hakkında bilgi almak ve okullarımızı gezmek isteyen velilerimizin, önceden randevu alarak gelmelerini rica ederiz. Bu uygulamanın amacı, sizlere daha iyi hizmet verebilmek, öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini sağlamaktır.

BAŞVURU İÇİN ÖN BİLGİLER:

ONLINE KAYIT GÖRÜŞME

Hafta içi her gün 09.00 – 17.00, cumartesi günleri 09.00 – 14:00 saatleri arasında;

1.2. ve 3. sınıflara “Öğrenci Tanıma Görüşmeleri" ile öğrenci alınacaktır.

4.- 7. sınıflara KAYIT KABUL SINAVI(KBS) ile öğrenci alınır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Nüfus cüzdanının aslı, arkalı-önlü fotokopisi ve öğrencinin iki (2) adet vesikalık fotoğrafı

Ön Kayıt Başvuru Formu'nun doldurulması gerekmektedir.

ANAOKUL-OKUL ÖNCESİ

1. SINIF

2., 3. SINIFLAR

Belirlenen kontenjan oranında, Öğrenci Tanıma Görüşmeleri ile öğrenci alınacaktır. Bu görüşmelerde öğrencilerin Matematik ve Türkçe alanlarındaki akademik düzeyleri de belirlenecektir.

4., 5. SINIFLAR

KAYIT KABUL SINAVI(KBS) ile kontenjan dahilinde öğrenci alınacaktır.

4., 5. sınıfa başlayacak öğrenciler Türkçe, Matematik , Fen ve Sosyal derslerinden KAYIT KABUL SINAVI(KBS) ile Kontenjan dahilinde Ortaokul 5. sınıfa başlayacak İngilizce düzeyi yeterli olmayan öğrenciler için "Yoğunlaştırılmış İngilizce Programı" uygulanacaktır.

6. 7.ve 8. SINIFLAR

KAYIT KABUL SINAVI(KBS) ile kontenjan dahilinde öğrenci alınacaktır.

6. 7. ve 8. sınıfa başlayacak öğrenciler Türkçe, Matematik, Fen ve Sosyal derslerinden KAYIT KABUL SINAVINA (KBS) gireceklerdir.

Ön Kayıt formu için tıklayınız