Fiziki Yapı

Okulumuz, Urla'nın Zeytinalanı beldesi Kalabak mevkisinde doğa ile iç içe 9 dönüm arazi üzerinde  3945 metrekare kapalı alana sahiptir.

• Ana sınıfı
  • Einstein Fen Laboratuvarı
  • Cahit Arf Matematik Sınıfı
  • Da Vinci Görsel Sanatlar Atölyesi
  • Mozart Müzik Sınıfı
  • Robotik Laboratuvarı
  • Açık Kütüphane
  • Sağlık Birimi
  • Yabancı Diller Atölyesi
  • Muzaffer İzgü Konferans Salonu
  • Açık Basket Sahası
  • Amfi Tiyatro

birimlerini barındıran binada hizmet vermektedir. Okul yerleşkesi, şehre 28 km, Urla'ya ise 5 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Şehrin olumsuz etkilerinden uzak, orman içerisinde, temiz havanın hakim olduğu, güvenli bir yerdedir. Bireysel beceri ve yetenekleri ortaya çıkaran eğitime uygun, 20 kişilik sınıflarda, teknolojik donanımlı Akıllı Tahta Desteği, Çok Amaçlı Salonu, Amfi Tiyatrosu ve geniş oyun alanı bahçesi ile eğitim hizmeti vermektedir.

Ulaşım Hizmetlerimiz:

• Okulumuza ait 10 servis aracı bulunmaktadır.
  • MEB kararları doğrultusunda, okul servis araçları, yönetmeliğe uygun olarak düzenlenmektedir.
  • Tüm servis araçlarında COVİD-19 tedbirleri  otomatik dezenfeksiyon sistemi ile alınmaktadır.

Teknolojiyle Donatılmış Eğitim Kampüsü

Okulumuzda yer alan akıllı tahta ve bilgisayar destekli sınıflar, görsel sanatlar sınıfı; bale ve dans salonu, oyun bahçesi, , müzik ve satranç odası gibi öğrenme ortamlarımız, öğrencilerimizin öğrenme konusundaki heyecanlarını desteklememize ve geliştirmemize yardımcı olur.