info@yuceltonguc.k12.tr +90 232 766 11 23

Fiziki Yapı

Okulumuz, Urla'nın Zeytinalanı beldesi Kalabak mevkisinde doğa ile iç içe 9 dönüm arazi üzerinde  3945 metrekare kapalı alana sahiptir.

Ana sınıfı
Fen Laboratuvarı
Matematik Sınıfı
Görsel Sanatlar Atölyesi
Müzik Sınıfı
Bilgisayar Laboratuvarı
Revir
Mutfak

birimlerini barındıran binada hizmet vermektedir. Okul yerleşkesi, şehre 28 km, Urla'ya ise 5 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Şehrin olumsuz etkilerinden uzak, orman içerisinde, temiz havanın hakim olduğu, güvenli bir yerdedir. Bireysel beceri ve yetenekleri ortaya çıkaran eğitime uygun, 20 kişilik sınıflarda, teknolojik donanımlı Akıllı Tahta Desteği, Çok Amaçlı Salonu, Amfi Tiyatrosu ve geniş oyun alanı bahçesi ile eğitim hizmeti vermektedir.

Fiziki Alanlarımız

19 Adet Dersli̇k
5 Adet İdare Odasi
2 Adet Öğretmenler Odasi
2 Adet Laboratuvar
1 Adet Bale ve Dans Salonu
1 Adet Revi̇r
1 Adet Kanti̇n
1 Adet Yemekhane
2 Adet Arşi̇v
2 Adet Depo
1 Adet Kütüphane
1 Adet Görsel Sanatlar atölyesi̇ ve Müzi̇k Odasi
1 Adet Elektri̇k Odası-Kazan Dai̇resi̇ ve Hi̇zmetli̇ Odası
6 Adet Wc (22 Adet Wc) 2 Adet Engelli̇ Wc

Temiz, Ferah, Güvenli…  Bir eğitim kampüsünde öğrenim görmenin tüm ayrıcalıklarını yaşayan öğrencilerimiz, şehir trafiğinin gürültü ve risklerinden uzak, doğal ve mimarî peyzajla düzenlenmiş güvenli, hijyenik eğitim ortamlarında öğrenim görürler.

Yemekhanemiz: Dünyanın lider yemek ve destek hizmetleri sağlayıcısı Compass Group Plc.’nin şirketi olan Sofra Grup ile çalışmaktayız.

Ulaşım Hizmetlerimiz:

• Okulumuza ait 10 servis aracı bulunmaktadır.
  • MEB kararları doğrultusunda, okul servis araçları, yönetmeliğe uygun olarak düzenlenmektedir.
  • Tüm servis araçlarında COVİD-19 tedbirleri  otomatik dezenfeksiyon sistemi ile alınmaktadır.

Teknolojiyle Donatılmış Eğitim Kampüsü

Okulumuzda yer alan akıllı tahta ve bilgisayar destekli sınıflar, görsel sanatlar sınıfı; bale ve dans salonu, oyun bahçesi, , müzik ve satranç odası gibi öğrenme ortamlarımız, öğrencilerimizin öğrenme konusundaki heyecanlarını desteklememize ve geliştirmemize yardımcı olur.