Sınıf Yaş Grupları

ANAOKUL YAŞ GRUPLARI

6 yaş    : İlkokula Hazırlık

5 yaş    : Anasınıfı

Bu grupta okuldan en çok yarar sağlanabilmesi için okul kurallarına uyum önem kazanıyor

Gruplardaki öğrenci sayısı yaşa ve grubun toleransına göre değişiyor. İdari kadromuz (özellikle Psikoloğumuz) çocukların günlük yaşantılarında ortaya çıkabilecek sorunların aşılmasında, çocuk gelişimi, aile içi etkileşim ve anne- baba eğitimi konularında sizlere her zaman sistemli destek sağlıyor.

Çocuklarımızın eğlencesi kadar eğitimi ve öğretimi de erken yaşta büyük önem taşımaktadır. İYTEV YÜCEL TONGUÇ Anaokulunda çocuklarımız; kendine yetme becerisine sahip, sevgi, saygı, paylaşma, problemlere çözüm bulma gibi disiplinleri kavrayarak, güvenli, ortamına ve topluma adapte olabilen ve ne istediğini bilen bireyler olarak yetişecektir.