Akademik Başarılarımız

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı

• Okulumuz öğrencilerinden Ege Can MERİÇ Antalya’da düzenlenen 2012 World Memory (Dünya Hafıza Şampiyonluğu) Yarışmasında Dünya Şampiyonu oldu. Öğrencimiz 20 ülkeden 89 rakibini geride bırakarak  1994 yılından sonra ilk kez birincilik kupasını ülkesine ve İzmir’e getirdi.

2010-2011-Eğitim Öğretim Yılı

• Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği bilgi yarışmasında okulumuz birinciliği Şehit Kemal İlköğretim Okulu ile paylaşmıştır.

• Gelişim Koleji tarafından düzenlenen matematik liginde okulumuz 3.olmuştur.

• TAKEV tarafından hazırlanan mini oyunlar yarışmasına katılarak en akılcı takım seçildik.

•  3.4.ve 5.sınıf öğrencilerimiz Cambridge Üniversitesinin hazırlamış olduğu sınavlarda uluslararası sertifika kazanmışlardır.

• 7. ve 8.sınıf öğrencilerimiz Siena Üniversitesinin hazırlamış olduğu sınavlarda sertifika almışlardır.

2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı

•  3.4. ve 5. sınıf öğrencilerimiz  Cambridge Üniversitesinin hazırlamış olduğu Esol Sınavına  katılarak uluslararası sertifikalarını almışlardır.