Sportif Başarılarımız

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı

• Okulumuz öğrencisi Okyanus ARIKAN 2016 yarışlarında  İstanbul Türkiye Şampiyonasında  Junior 1.cisi, kızlar 1.si, Junior kızlar 1.si, genel sıralamada 4.olmuştur.

Çeşme Opti Week  yarışlarında  Junior kızlar 1, genel kızlar 1,genelde 5.olmuştur.

• Türkiye Şampiyonasında 5.sınıf öğrencisi Mert AYDOĞAN genelde 41. Mustafa Can ÖZTUNCEL 10. Alp NAMDAR 16.olmuştur.

• İzmir İl yarışlarında  Mustafa Can ÖZTUNCEL İzmir 1.si, Alp NAMDAR genel 2.si

Çeşme Optiweek Mustafa Can ÖZTUNCEL 2006 doğumlular arasında 1.olmuştur.

• Eskrim Dalında Okulumuz 7.Sınıf Öğrencisi Yiğit Emre Tanrıverdi Türkiye Okullar Arası Eskrim Yarışmalarında Türkiye 3.Olmuştur.

• Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Optimist Junior dalında okulumuz 5.Sınıf Öğrencisi  Mustafa Can Öztuncel Türkiye  1.si, yine aynı yarışmada optimist kızlarda okulumuz 7.Sınıf Öğrencisi Okyanus Arıkan Türkiye  1.Olmuştur.

• Okulumuz minik erkek ve yıldız erkek basketbol takımları ilçe milli eğitim müdürlüğünün düzenlediği turnuvalarda ilçe 1.olmuştur.

• Satranç dalında İzmir’ de Özel bir okulun düzenlemiş olduğu Satranç Turnuvasında Okulumuz 4.sınıf öğrencileri Elif Çağıl ASLAN  ve Ezgi Selen ASLAN  1.ciliği,  Yankı TAŞPINAR erkekler grubunda 10 yaş grubunda İzmir 1.ciliği kazanmıştır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı

• Spor Dalında Yiğit Emre TANRIVERDİ Alanya’da Yapılan Eskrim Epe dalında Türkiye 1.si olmuştur.
  • öğrencimiz Okyanus ARIKAN  Küçük kızlar yelken il birinciliğinde,

Likya Güneş SÜMERVAL il 4. Oldular.Bu iki yelkenci  okullar arası Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

• 5.sınıf öğrencisi Cansın ERNALBANTOĞULLARI Okullar arası küçük kızlar Okçuluk müsabakalarında İzmir 4. ve Türkiye şampiyonasında  110 sporcu içinden 25. oldu.

Ayrıca ortaokulda 43 öğrencimizin çeşitli spor dallarında lisansı bulunmaktadır.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı

• Okçuluk  dalında öğrencilerimizden Cansın ERNALBANTOĞLU Türkiye 20.si olmuştur

• Yelken dalında;

Okyanus ARIKAN Yelken Dalında                  İzmir 1.si

Utku ALKAN  Yelken Dalında                         İzmir 5.si olmuştur.

• Okçuluk dalında  Cansın ERNALBANTOĞLU İzmir 1.si olmuştur.

• Voleybol kız takımı 2. tura yükselmiştir.

Küçük erkek basketbol takımı 2. tura yükselmiştir.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

• Urla  Ali Rıza Mete Yelken Kulübü Ve İYTEV Yücel Tonguç Koleji Yelken Yarışları;

Mustafacan ÖZTUNCEL  2006 Doğumlular 1.si

Mert AYDOĞAN              2006 Doğumlular 2.si

Tuna ALSAN                   2006 Doğumlular 3.sü

Likya GüneşSÜMERVAL  2005 Doğumlular Bayanlar 1.si

Memet Arda PAKDEMİR 2005 Doğumlular 2.si

Okyanus ARIKAN           2004 Doğumlular 1.Si,2004 Bayanlar 1.Si, Junior Genel Ve Bayan 1.si olmuşlardır.

•  Garda Yelken Yarışları öğrencimiz Okyanus Arıkan genel sıralamada 5. Kızlarda 2. olmuştur.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı

• Okulumuz öğrencilerinden Okyanus ARIKAN İtalyada düzenlenen 31.Garda yelken yarışlarında optimist junıor kategorisinde  genel sıralamada 10. Bayanlar sıralamasında ise 1.olarak iki ödül aldı.

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı

• İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  İlçe Kaymakamlık Kupası müsabakalarında masa tenisi dalında okulumuz İlçe  birinciliği ve üçüncülüğünü  kazanmıştır

%MCEPASTEBIN%