eTwinning Anasınıf

Okul öncesi 5yaş grubumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılında iki eTwinning projesi yürütüyor.

eTwinning projesi kapsamında okulumuz anasınıfı 5 yaş grubu ülke tanıtımı yaptılar.

Okulumuzun ormanında temiz hava alan Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz eTwinning minik İklim Mühendisleri Projesi kapsamında topladıkları doğal materyaller ile ritm aletleri tasarlayıp şarkı söylediler.

eTwinning doğa Günlüğüm Projesi kapsamında Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz bahçemizde drama çalışmasi gerçekleştirdi. Drama da çocuğa sağlıklı etkileşim ortamı sunarak çocuğun gelişimini destekleyerek kendi hareketleri yoluyla bir yaşantı geçirmesine fırsat yaratmakta ve aktif katılımcıya dönüşmesini sağlamaktadır. Drama denildiğinde eğlenerek geçirilen, içinde öğrenmenin de olduğu yaratıcı bir süreç akla gelmektedir.

Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz deney zamanı
Bugün eTwinning doğa Günlüğüm Projesi kapsamında fasulyeler diktik.  Diktigimiz fasulyeleri her gün ölçüp, kontrol etmemiz için hatırlatıcı bir kitapçık tasarladık. İçine gün gün bitkimizin büyüme evrelerini gözlemleyip cizecegiz. Bu etkinliklerle çocuklarımızin

Sorumluluk duyguları

Matematik becerileri

Sosyal duygusal becerileri

başta olmak üzere bir çok gelişimlerini destekleyeceğiz.

eTwinning doğa Günlüğüm Projesi kapsamında yapılan afiş yarışmasında okulumuz Anasınıfı A şubesi öğretmenimiz Ayşe KALKA'nin afiş çalışması 1.seçilmistir.

eTwinning doğa Günlüğüm Projesi kapsamında Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz doğada parkur etkinliği gerçekleştirdi.